søndag den 26. juni 2011

:: Glutenfrie amerikanske pandekager ::




Jeg har lavet lidt om i en opskrift på amerikanske pandekager, så de er blevet glutenfrie.
Jeg spiser dem med sirup og blåbær. De blev vildt gode!
Æggene er fra økologiske fritgående høns, som bor i andelssamfundet i Hjortshøj - tak til Anja!


2 æg
1 dl. Soja youghurt
1½ dl. Risdrik
Limesaft (normalt ville man bruge citron, jeg havde kun lime)

2½ dl mix pâtisserie fra Schär
1½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1tsk honning

Æggene deles. Æggeblommerne piskes grundigt med youghurt, risdrik og lime. Mel og bagepulver sigtes ned i blandingen. Honning tilføjes. Rør grundigt, men ikke for længe. Æggehviderne piskes stive og vende i dejen.
Lad gerne dejen hvile i et kvartes tid i køleskabet.
Smelt en god klat smør og bag pandekagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar