tirsdag den 22. februar 2011

:: Simple pleasures ::


Jeg var i går aftes henvist til køkkenet, fordi der var mande-bule i stuen, det var ret så hyggeligt, nogen gange er det godt, når aftenen er bestemt for en.

Og så en sang jeg kommer til at tænke på ... and the dancing goes on, in the kitchen, to the dawn, and my favorite song it has no end...
:: Bonnie Prine Billy ::

4 kommentarer:

 1. Uh det ser skønt ud Louise, og uhm Bonnie Prince Billy...der er næsten ikke noget bedre. Min mand er også helt vild med Murakami, jeg har dog tilgode at læse noget af ham.

  SvarSlet
 2. Bonnie er min yngling. Murakami kan stærkt anbefales, har du læst Paul Auster? Jeg synes de er i samme boldgade...og noget andet japansk, kender du Hayao Miyazaki, han laver de skønneste tegneserier; Det levende slot, Den lille heks, Chihiro og heksene og flere til.

  SvarSlet
 3. Uh ja vi har ALLE Miyazaki filmene, også alle dem der bliver udgivet fra hans Disney agtige imperium i Japan, som ikke er fra hans egen hånd. Der er mange der er totalt uegnede for børn, blandt andet en film om atombomberne der blev smidt over Japan. Den film har jeg kun set en gang, og den plager mig stadig.
  Hvis jeg er alene hjemme og skal hygge mig, så sætter jeg tit det levende slot, eller Totoro på. Elsker dem.
  Jeg har ikke læst Paul Auster. Jeg læser faktisk ikke. Jeg har omkring 20 bøger som jeg læser igen og igen, men det er nogle mystiske new age bøger, jeg læser aldrig romaner...Min mand er tilgengæld god til at genfortælle dem han læser :)

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke set bombefilmen, den må jeg opstøve.
  Det levende slot er også en af mine favoritter.
  Du blogger, tegner, syer, bygger hus...man kan ikke nå det hele (læse)!

  SvarSlet